Botox steeds goedkoper door aanbiedingen

Logo Velvet ClinicsBotoxbehandelingen worden steeds vaker toegepast voor het verwijderen van rimpels, het verfraaien van het uiterlijk of het oplossen van medische problemen als overmatig transpireren en migraine. Echter is de werking van Botox gemiddeld drie maanden waardoor de behandeling steeds herhaalt dient te worden om het effect te behouden. Het interval tussen de behandelingen kan wel steeds iets verlengt worden. Hoe langer men de behandeling herhaald namelijk hoe langer het effect blijft. Desalniettemin blijft een behandeling met Botox een dure behandeling.

Kosten Botox

Een behandeling met Botox start rond de 80 euro voor een kleine zone, maar kan al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s voor de wat meer geavanceerde behandelingen. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen wordt de behandeling van Botox vaak gecombineerd met het gebruik van Fillers. Het samenspel van deze twee producten zorgt ervoor dat iemand in één behandeling een veel jonger uiterlijk kan krijgen

Botox aanbiendingen

Door de hoge kostprijs van de behandelingen met Botox is men altijd op zoek naar aanbieders die aanbieden hebben voor de behandelingen met Botox en/of fillers. Een Voorbeeld is de website van Botox aanbieding. Zij bieden speciale tarieven voor de behandeling met Botox en hebben tevens zeer scherpe tarieven als er gekozen wordt voor een behandeling met zowel Botox als fillers.