Neurobics en wat het kan doen voor jou

Helemaal af kunnen zijn van depressie, stress of ADHD. Dat klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het is wel mogelijk. Neurobics is misschien wel de oplossing waar je op zoek naar bent. Vele mensen zijn de behandelingen al ondergaan en beweren beter te kunnen concentreren en zich veel vrolijker voelen. Het werkt echt en misschien zal het ook voor jou werken.

Neurobics bestaat uit diverse therapieën en interventies die ernaar streven om zulke problemen op te lossen. Ook helpt het bij PTSS, Parkinson, burnout, enz. Het zou verkeerd zijn om te beweren dat ze Parkinson helemaal kunnen verbeteren, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat het aanzienlijk minder wordt. Men probeert dit klaar te spelen door de hersenen te meten en de toestand ervan te achterhalen. Men stuurt dan positieve feedback ernaar toe zodat de hersenen zich gaan ontspannen.

Het doet helemaal geen pijn. Er wordt alleen van je verwacht dat je comfortabel zit en ze hun werk laat doen. Je kunt zelfs video’s bekijken of muziek luisteren. Voor kinderen zijn er spelletjes zodat ze zich niet vervelen. Een sessie duurt ongeveer een uur en dan maak je dan een ander afspraak. Om de gewenste resultaten te krijgen zijn er meerdere sessies nodig. Na een tijdje worden het aantal sessies vermindert. Er zijn mensen die beweren al na enkele sessies een verschil op te merken.

Bezoek Neurobics.nl om meer informatie te krijgen erover. Vergeet niet om de ervaringen van mensen te lezen om te zien hoe Neurobics hun leven positief heeft beïnvloedt. Misschien wordt jij in de toekomst ook aan de lijst toegevoegd.

Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *