Shirts van Black Bananas

Black Bananas is een Nederlans modemerk dat opgericht is door Wesley Balnikker. Dit merk beschikt over een aantal items voor zowel dames als heren. In dit artikel zullen wij het hebben over de shirts van Black Bananas.

Op de website van Black Bananas of van een ander website die dit merk verkoopt kun je zien dat er verschillende shirts in de aanbieding zijn. De shirts komen ook in verschillende kleuren en lichaamslengte. Ook hebben de shirts verschillende opschriften. Zo heb je truitjes met als opschrift “Finesse” in verschillende kleuren zoals oranje en rood, truitjes met “BLCK BNNS” of “Black Bananas” als opschrift in de kleuren oranje, regenboog kleuren, wit en rood. De shirtjes hebben verschillende kleuren zoals zwart, wit, blue black, navy groen, bordeaux en nog een aantal andere leuke kleuren. Verder zijn er ook truitjes met de Transformer Monkey en F.C. Black Bananas als logo.

De prijzen van de shirtjes liggen tussen € 49.95 – € 59.95 op www.blackbananas.nl. Op de andere sites kunnen de prijzen verschillen. Zo liggen de prijzen van bijvoorbeeld www.eddy-s.nl tussen € 49.99 – € 64.99. Verder heb je ook broeken en sweaters in de merken Black Bananas en Transformer Monkey.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *